Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Ευχαριστήρια Ανακοίνωση. 2-2-2015

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

1ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ
(Μέλος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δημοσίων Σχολείων του Δήμου Παλλήνης)
   ΠΡΟΣ: Τον τοπικό ημερήσιο                                      Παλλήνη:   2-2-2015
               και ηλεκτρονικό τύπο              
       Το Δ.Σ του Συλλόγου  Γονέων  και  Κηδεμόνων  του  1ου Γενικού  Λυκείου Παλλήνης, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους χορηγούς της εκδήλωσης, στις  13/2/2015, που  πραγματοποίησε ο Σύλλογός,  για την ενίσχυση άπορων μαθητών, για την υποστήριξη της  τριήμερης εκπαιδευτικής τους εκδρομής.
Στην δύσκολη εποχή που βιώνουμε, η βελτίωση των συνθηκών της ζωής των βασικών πρωταγωνιστών του σχολικού περιβάλλοντος, των μαθητών, είναι πράξη αναγκαία και απαραίτητη, για την ομαλή λειτουργία κάθε σχολικής μονάδας και επίσης είναι πράξη αξιέπαινη.
Για τον λόγο αυτό ανακοινώνουμε στους συνδημότες μας, τους κάτωθι χορηγούς με αλφαβητική σειρά, για  την  προσοχή και η ευαισθησία που επέδειξαν, στην εν λόγω  προσπάθειά μας και τους ευχαριστούμε.
«Αθηναϊκή Ζυθοποιία», «Λιχούδης», «Μασκώτ», «Μικρογεύματα Γρηγόρης» «Μεσογειακόν», «Μισό Πιθάρι», «Νανου», «Πινόκιο»,  «Πίτσα Αθηνά», «Πίτσα Roma»,  «Σελήνη». «Σκλαβενίτης», «Τσούκας», «I love souvlaki»,
                                              
                            Μετά    τιμής

      Ο  Πρόεδρος                                                         Η  Γραμματέας

Νικηταράς  Νικήτας                                             Παπαστεφάνου Βικυ      Τηλ. Επικοινωνίας 6977294690                               6977015753

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου