Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Επιστολή προς Γονείς & Κηδεμόνες 3/10/2013

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 1ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ
(Μέλος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δημοσίων Σχολείων του Δήμου Παλλήνης)
Παλλήνη 3/10/2013
Αγαπητοί Γονείς,
                Σας ευχόμαστε «ΚΑΛΗ & ΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ» με ΥΓΕΙΑ για εσάς και όλα τα μέλη της οικογένειάς σας.

1.                         Θέλουμε να καλωσορίσουμε  τους νέους Μαθητές μας και τους Γονείς & Κηδεμόνες τους, καθώς και τους νέους Εκπαιδευτικούς μας και να τους διαβεβαιώσουμε ότι θα είμαστε κοντά τους.
2.               1.           Η Σχολική χρονιά φέτος άρχισε με κινητοποιήσεις και το Σχολείο μας έμεινε για αρκετές μέρες κλειστό. Ο Σύλλογός μας ΑΜΕΣΑ:
·         Είχε καθημερινή παρουσία στο Σχολείο,
·         Πήρε μέρος στο Σχολικό Συμβούλιο που έγινε,
·         Οργάνωσε ΑΜΕΣΑ  έκτακτη συνάντηση Γονέων στο Οινοποιείο Πέτρου και τελικά
·         Συνέβαλε σε συνεργασία με τους Γονείς, Διεύθυνση του Σχολείου, Υπεύθυνους του Δήμου μας & τους Μαθητές να επαναλειτουργήσει το Σχολείο μας.
·         Η απόφαση του Συλλόγου μας είναι ότι το Σχολείο θα πρέπει να μένει ΑΝΟΙΚΤΌ και όλοι μαζί να προσπαθούμε με άλλους τρόπους να διεκδικούμε την επίλυση των προβλημάτων.
2.           Οι   Συνεδριάσεις μας και φέτος θα γίνονται κάθε πρώτη Τετάρτη του μήνα στις 19:30 μμ σε αίθουσα του Σχολείου και είναι ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΓΟΝΕΑ & ΚΗΔΕΜΟΝΑ που θα ήθελε να παραβρεθεί. Για περισσότερες πληροφορίες να ενημερώνεστε από την Ιστοσελίδα μας  http://www.1lpallinisg.blogspot.com/ 
3.      Η ετήσια συνδρομή μας είναι 5 ευρώ και παρακαλούμε όπως (μέσω των Παιδιών σας) να την δώσετε στην Διεύθυνση του Σχολείου μας και εμείς μετά θα σας αποστείλουμε την απόδειξη. Η ετήσια συνδρομή μας είναι η ΜΟΝΉ ΠΗΓΗ χρηματοδότησης του Συλλόγου Γονέων και με την βοήθεια αυτή θα μπορέσουμε να λειτουργήσουμε και φέτος για χάρη των Παιδιών μας.
4.      Υπεύθυνοι του Δήμου Παλλήνης μας έχουν διαβεβαιώσει ότι πολύ σύντομα θα μπουν κολωνάκια στο πεζοδρόμιο για την ασφαλή μετάβαση των παιδιών μας στο σχολείο και την αποχώρησή τους από αυτό, για να δοθεί επί τέλους λύση στο πάγιο αίτημα του Συλλόγου μας
5.     Ο Σύλλογός μας συμμετέχει και στην αιμοδοσία του Δήμου Παλλήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Κατάστημα Παλλήνης στην οδό Φειδιππίδου 22 Β. Όποιος μπορεί ας διαθέσει 10΄ από το χρόνο του.
6.            Και φέτος θα λειτουργήσουμε την Δράση « ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ» και για την οποία θα σας ενημερώσουμε με επόμενη ανακοίνωση.
7.            Για ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση στο 1lpallinisg@gmail.com
 8.           Η κ. Αναστασιάδου Κλαούντια ανέλαβε θέση Μέλους στο Δ.Σ του Συλλόγου μας μετά την αποχώρηση του κ. Χρήστου Πολίτη λόγω αποφοίτησης του Παιδιού του.

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση.

Για το Δ.Σ 



Ο Πρόεδρος                                                         Η Γ. Γραμματέας


Απόστολος Καρανίκας                                     Ευαγγελία Κόντου- Μάνεση
  (6977459457)                                                   (6973425019)