Κυριακή, 11 Μαρτίου 2012

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ


Ο σύλλογός μας  βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στους γονείς των μαθητών του Α΄ Λυκείου Παλλήνης, ότι οι εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν με την φροντίδα μας για την ψυχαγωγία των παιδιών μας και την ενίσχυση των άπορων οικογενειών της περιοχής μας, στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία.

Από την πλευρά μας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο πάρτι για την  άψογη  συμπεριφορά τους, γεγονός που μας επισημάνθηκε και από τον Λυκειάρχη του Σχολείου μας, τον οποίον θερμώς ευχαριστούμε για την παρουσία του.

Ομοίως ευχαριστούμε όλους τους γονείς που πρόσφεραν τρόφιμα για την ανακούφιση των απόρων της περιοχής μας και τους μεταφέρουμε τις ευχαριστίες του Πρωτοπρεσβύτερου του Ιερού Ναού - Αγ. Τρύφωνα- Παλλήνης,  με την φροντίδα του οποίου θα μοιραστούν  σε άπορες οικογένειες της ενορίας.

Τέλους ενημερώνουμε τους μαθητές και τους γονείς, ότι οι παραπάνω εκδηλώσεις ενθάρρυναν τα μέλη του συλλόγου  να συνεχίσουν την προσπάθεια  τους για το καλό όλων  και σύντομα να οργανώσουν νέες εκδηλώσεις.

      Οι συνεδριάσεις του συλλόγου, γίνονται κάθε πρώτη Τρίτη του μήνα στις 18:00 μ.μ. και είναι ανοικτές για όποιους γονείς επιθυμούν να παρευρεθούν. Η παρουσία σας θα είναι σημαντική στην κοινή προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει.

Για  του  Δ.Σ

     Η  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                              Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ζωή Σχορετσανίτη               Ευαγγελία Μάνεση-Κόντου