Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ


Αγαπητοί  γονείς,
 Με την επιστολή μας αυτή, θέλουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας, όχι για να ζητήσουμε την ψήφο σας, όπως κάναμε στην αρχή της σχολικής περιόδου, αλλά για να σας εκφράσουμε της ευχαριστίες μας για την συμμετοχή σας στις εκδηλώσεις που διοργανώσαμε κατά την διάρκεια της σχολικής περιόδου και να σας ευχηθούμε να περάσετε με τα παιδιά σας χαρούμενες διακοπές.
Σε όσους από εσάς τα παιδιά σας αποφοιτούν φέτος από το Λύκειο μας, σας  ευχόμαστε καλή επιτυχία στις εξετάσεις τους, για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Ο σύλλογος μας ,αν και ανέλαβε τα καθήκοντα του από τον  Ιανουάριο του 2012, προσπάθησε να είναι κοντά στα προβλήματα των παιδιών μας και σε συνεργασία με τον Λυκειάρχη  και τους Καθηγητές του Λυκείου,  θέλουμε να πιστεύουμε ότι επιλύσαμε τα όποια προβλήματα που δημιουργήθηκαν κατά την σχολική περίοδο και δημιουργήσαμε ένα κλίμα μεταξύ μαθητών και  καθηγητών, φιλικό και παραγωγικό για το καλό των παιδιών μας.
Σύσσωμα τα μέλη του συλλόγου  μας, υπόσχονται σε σας και τα παιδιά σας, ότι και στην νέα σχολική περίοδο  θα είμαστε  κοντά στα προβλήματα τους και θα συνεχίσουμε την προσφορά μας για το καλό τους.
  
Για  το   Δ.Σ

         Η  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                               Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

     Ζωή Σχορετσανίτη                            Ευαγγελία Μάνεση-Κόντου