Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2013

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ 1ου ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ (ΔΡΑΣΗ " Αλληλεγγύη για Παιδιά & Γονείς")


ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ –ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
FORLOG
ΓΙΟΚΑΡΗ ΚΑΤΕΡ.-ΦΡΥΓΑΝΙΩΤΗ ΑΓΓΕΛ.-ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΜΙΧ.

ΚΛΕΙΣΘΕΝΟΥΣ 232 ΓΕΡΑΚΑΣ
ΤΗΛ. & FAX 210-6619164

Αξιότιμη κυρία Μάνεση,
Κατόπιν της τηλεφωνικής μας επικοινωνίας σας αποστέλλω τη προσφορά μου εκ μέρους του λογιστικού γραφείου ην οποία μπορείτε να τη διανέμεται σύμφωνα με τη κρίση σας:

1. ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ    
    ΔΗΛΩΣΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ

Η ανωτέρω προσφορά απευθύνεται για ολικώς ανέργους (οικογένεια και με τους  δυο συζύγους άνεργους από το 2012 μέχρι και το 2013). Πλήθος δηλώσεων που θα εξυπηρετηθούν έως 10.
 
2. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ 
    ΟΙΚΟΝ.ΕΤΟΥς 2013.

Η ανωτέρω προσφορά απευθύνεται σε οικογένειες όπου το ένα μέλος της είναι σε  κατάσταση ανεργίας ( πλήθος δηλώσεων που θα εξυπηρετηθούν έως 10). Κόστος 15,00 ευρώ.


3. . ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ 
    ΟΙΚΟΝ.ΕΤΟΥς 2013.

Για 10 πολύτεκνες οικογένειες (τρία παιδιά και άνω) και είναι σε ολική ανεργία και οι δυο σύζυγοι δωρεάν παροχή για τη δήλωση τους. Ενώ αν εργάζεται ο ένας εκ των δύο το κόστος θα είναι 10,00 ευρώ.

Ευχαριστούμε για την αποδοχή σας
Και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο σας.

Εκ του λογιστικού-φοροτεχνικού γραφείου

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΙΟΚΑΡΗ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΦΡΥΓΑΝΙΩΤΗ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ

Ασφάλεια Ατυχημάτων των Μαθητών μας


Παλλήνη 12/3/2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Θέμα: Ασφάλεια Μαθητριών/ Μαθητών του Σχολείου σας.

Με πρωτοβουλία του Συλλόγου μας στα πλαίσια της δράσης «Αλληλεγγύη για Παιδιά & Γονείς», οι Μαθήτριες και οι Μαθητές του 1ου Λυκείου Παλλήνης είναι ασφαλισμένοι με Ομαδικό ασφαλιστήριο για ατυχήματα, μέχρι τέλος της Σχολικής χρονιάς.
Το ατύχημα είναι η 1η αιτία κινδύνου για τις Μαθήτριες/Μαθητές στην Ελλάδα. Πολλά ατυχήματα γίνονται στο Σχολείο αλλά και στις δραστηριότητες που οργανώνονται επίσημα από το Σχολείο (εκδρομές, επισκέψεις κλπ). Η προστασία ισχύει και κατά το χρόνο μετάβασης και επιστροφής από το Σχολείο κατά την παραμονή στο Σχολείο και κατά τη διάρκεια συμμετοχής τους σε εκδρομές, εκδηλώσεις και άλλες δραστηριότητες που γίνονται κάτω από την επίβλεψη της Διεύθυνσης του Σχολείου σας.
Η παραπάνω κάλυψη δεν θα μπορούσε να γίνει αν δεν υπήρχε η οικονομική υποστήριξη του ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΥ ΑΟ, μετά την πρωτοβουλία του Προέδρου της ομάδας κ. Παναγιώτη Μερτύρη.             Στην δύσκολη οικονομική εποχή που ζούμε η κίνηση  του κ. Μερτύρη για την βελτίωση της ασφάλειας των Παιδιών μας δείχνει την ιδιαίτερη ευαισθησία του προς τους νέους της πόλης μας και γι΄ αυτό τον ευχαριστούμε πάρα πολύ.   Περιμένουμε ανάλογες πρωτοβουλίες και από άλλους συμπολίτες μας.              

                                                                                                                                                                
Ο Πρόεδρος                                                                     Η Γραμματέας 
Καρανίκας Απόστολος 6977459457   Κόντου- Μάνεση Ευαγγελία 697342501