Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2012

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
Αγαπητοί γονείς,
          Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων  του 1ου Λυκείου Παλλήνης, βλέποντας τις δύσκολες οικονομικές  συγκυρίες που διαμορφώνονται τον τελευταίο καιρό και ευαισθητοποιημένος με τα προβλήματα που  καθημερινά φτάνουν στα αυτιά μας, για την φτώχεια που εξαπλώνεται δυστυχώς και στην περιοχή μας,  στην συνεδρίαση που έγινε στις 7/2/2012, αποφάσισε ομόφωνα τα κάτωθι:    

1.    Την Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2012 και ώρα 8:00 -12:00,  στο χώρο του σχολείου στην αίθουσα εκδηλώσεων, τα μέλη του συλλόγου μας, θα παραλάβουν τρόφιμα σε πρώτη φάση με σκοπό να δοθούν σε άπορες οικογένειες που υποσιτίζονται λόγω οικονομικής κρίσης.
      Σας παρακαλούμε θερμά να συνεισφέρετε, στα όρια των δυνατοτήτων σας (τρόφιμα), για την ανθρώπινη αυτή πράξη.
     Π Π
  2.    Παράλληλα ο σύλλογός μας,  σε συνεργασία με το  15/μελές τού σχολείου, πραγματοποιεί  κάθε χρόνο  μια  εορταστική εκδήλωση  (πάρτι),  στους χώρους του σχολείου
        Είναι ένας θεσμός που καθιερώθηκε από το 15/μελές του σχολείου,  με την συνεργασία  του συλλόγου  μας, ο οποίος έχει  ψυχαγωγικό  και   παιδαγωγικό σκοπό.

       Το πάρτι θα γίνει το Σάββατο  3 Μαρτίου 2012  και ώρα  9:30 μμ
       Παρακαλούμε να συμμετάσχετε με την παρουσία σας, για την ασφάλεια των παιδιών μας και βοηθώντας για την  ολοκλήρωση της επιτυχίας, να συνεισφέρετε  διάφορα:  (Σνακ, γλυκίσματα, πίτσες κ.α.)
Ευχαριστούμε πολύ
Ευελπιστούμε να είμαστε πάντα σε επαφή και συνεργασία μαζί σας.
Περισσότερες πληροφορίες στους:
Σχορετσανίτη – Τσαγκάνη  Ζωή,   Τηλ: 6945465602
Στύλιου  -Μητσιάρα Κωνσταντίνα,  Τηλ: 6973935878
Κόντου Ευαγγελία,   Τηλ: 6973425019,

ΓΙΑ ΤΟ  Δ.Σ
            Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                       Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ  
  Σχορετσανίτη-Τσαγκάνη Ζωή                                    Κόντου-Μάνεση Ευαγγελία