Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2012

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣΑγαπητοί γονείς,
Η πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ.  του συλλόγου  γονέων και κηδεμόνων του 1ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ,  νοιώθουν ιδιαίτερη χαρά για τις συνεχόμενες επιτυχίες των παιδιών μας που φοιτούν στο  Λύκειο μας.
Πέρα από τις πρωτιές που έχουν τα παιδιά μας σε σχολές 3/βάθμιας εκπαίδευσης, σε πρόσφατο διαγωνισμό με την επωνυμία  EUROSKOLA που διεξήχθη στις 2/10/2012  μεταξύ μαθητών όλων των Λυκείων (Δημόσιων και Ιδιωτικών) με θέμα: " Η Συμβολή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στη μείωση του Δημοκρατικού Ελλείμματος στην Ευρωπαϊκή Ένωση" ,
Τρεις μαθητές του Λυκείου μας που πήραν μέρος στο ανωτέρω διαγωνισμό επιλέχτηκαν για να παραστούν στις  12η Νοεμβρίου 2012, στο Στρασβούργο σε ημερίδα στην οποίαν θα ενημερωθούν σε θέματα Ευρωπαϊκής Ένωσης και θα συμμετάσχουν στην συζήτηση που θα ακολουθήσει.
Σημειώνουμε ότι από το σύνολο των σχολείων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Αττικής, επιλέχθηκαν  24 μαθητές, εκ των οποίων  οι 3 φοιτούν στο Λύκειό  μας.
Οι μαθητές αυτοί είναι:
 KΑΒΒΑΔΑ ΔΑΝΑΗ
ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ
ΖΙΩΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Ο σύλλογός μας τους συγχαίρει για την επιτυχία τους και εύχεται σε όλους τους μαθητές  του σχολείου μας να μιμηθούν το παράδειγμά τους.
Για  του  Δ.Σ

    Η  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                              Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
     Ζωή Σχορετσανίτη                        Ευαγγελία   Κοντου