Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ



Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
Αγαπητοί γονείς,
Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων  του 1ου Λυκείου Παλλήνης,  αξιολογώντας τα αποτελέσματα της προηγούμενης δράσης μας για την συγκέντρωση τροφίμων για τους άπορους κατοίκους της περιοχής μας και την ανταπόκριση που δείξατε στο κάλεσμα αυτό, εκτιμά και πάλι, ότι, είναι επιτακτική ανάγκη για όλους μας να βοηθήσουμε εν όψει  των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, τους συνανθρώπους μας που στερούνται τα βασικά για την επιβίωση τους και οι οποίοι δυστυχώς – συνεχώς αυξάνουν.
Σας καλούμε  και πάλι να δείξετε την ευαισθησία σας, που θα απαλύνουν τον πόνο αυτών των ανθρώπων και να προσφέρετε σε τρόφιμα ότι εσείς κρίνετε σκόπιμο, συμβάλλοντας αποτελεσματικά στην πρωτοβουλία αυτή του συλλόγου μας.
Σημειώνουμε, ότι αντίστοιχες δράσης γίνονται από πάρα πολλούς συλλόγους, πολλοί από τους υπεύθυνους των οποίων, μας συμβουλεύονται για τον τρόπο που οργανώσαμε την συγκέντρωση των τροφίμων και τις Κοινωνικές Ομάδες στις οποίες τα διαθέσαμε.

            Η  συγκέντρωση των τροφίμων θα γίνει:
 Παρασκευή και Δευτέρα,  7 και 10 Δεκεμβρίου 2012 και  ώρα 8:00 -10:00,  στο χώρο του σχολείου,  από τα μέλη του συλλόγου μας, που  θα παραλάβουν τα  τρόφιμα  με σκοπό να δοθούν σε άπορες οικογένειες που υποσιτίζονται λόγω οικονομικής κρίσης.
Σας παρακαλούμε θερμά να συνεισφέρετε,  στα όρια των δυνατοτήτων σας (τρόφιμα), για την εκπλήρωση αυτού του σκοπού.

Ευχαριστούμε πολύ
Περισσότερες πληροφορίες στους:
Σχορετσανίτη – Τσαγκάνη  Ζωή  Τηλ: 6945465602
Στύλιου  -Μητσιάρα Κωνσταντίνα,  Τηλ: 6973935878
Κόντου Ευαγγελία,   Τηλ: 6973425019,

ΓΙΑ ΤΟ  Δ.Σ

            Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                       Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ    
  Σχορετσανίτη-Τσαγκάνη Ζωή                          Κόντου-Μάνεση Ευαγγελία

ΕΚΛΟΓΕΣ 12-12-2012



          Αγαπητοί  Γονείς,
Λόγω λήξης της θητείας των μελών του Δ.Σ, του συλλόγου μας, σας πληροφορούμε ότι, στην συνεδρίαση μας στις 4/12/2012, αποφασίσαμε  οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου να γίνουν την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου, οπότε θα γίνει  και  η ενημέρωση των γονέων από τη διεύθυνση του σχολείου μας. Οι ώρες  διεξαγωγής των εκλογών είναι 11:30-14:30.
 Σας ενημερώνουμε ότι στο καταστατικό υπάρχει ρήτρα για την εκλογή των εκπροσώπων μας στην Ένωση Γονέων, σύμφωνα με την οποία θεωρείτε νόμιμη η εκλογή τους εφ’ όσον στις αρχαιρεσίες ψηφίσουν περισσότεροι από το 1/3 των γονέων που τα παιδιά τους φοιτούν στο σχολείο.
Για το λόγο αυτό παρακαλούμε να προσέλθετε όλοι σας, στις εν λόγω αρχαιρεσίες, με την βεβαιότητα, ότι προσφέρετε τις υπηρεσίες για το καλό των παιδιών σας, αφού θα εκλέξετε τους γονείς που θα έρχονται σε άμεση επαφή με τον Λυκειάρχη και τους καθηγητές, συζητώντας τα  προβλήματα που απασχολούν τα παιδιά μας.
Το απερχόμενο Δ.Σ., όπως σας γνωρίσαμε σε προηγούμενη ανακοίνωση μείωσε κατά 50% την συνδρομή  σας ήτοι από 10€ σε 5€ για το κάθε παιδί
Η είσπραξη της συνδρομής θα γίνει από την Εφορευτική Επιτροπή κατά την ημέρα των αρχαιρεσιών.
ΓΙΑ  ΤΟ  Δ. Σ.
       Η  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           Η  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΧΟΡΕΤΣΑΝΙΤΗ    ΖΩΗ                                ΚΟΝΤΟΥ  ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ