Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ




Αγαπητοί φίλοι γονείς,
Από τις αρχαιρεσίες της 21ης Δεκεμβρίου 2011, προέκυψε το νέο Δ.Σ. που συγκροτήθηκε σε σώμα στις 11 Ιανουαρίου 2012 με τα παρακάτω αξιώματα:
Πρόεδρος: Σχορετσανίτη Ζωή, Αντιπρόεδρος: Μητσιάρα  Ντίνα, Γραμματέας: Κόντου Ευαγγελία, Ταμίας: Μάγου Ειρήνη, Μέλη: Πολίτης Χρήστος, Αποστόλης Καρανίκας, Δέδε Αγγελική. 
ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ  ΔΡΑΣΗΣ
Η θητεία του συλλόγου μας ήταν  μόνο για ένα χρόνο
Στο διάστημα αυτό αν και η μισή σχολική χρονιά είχε παρέλθει,  ο σύλλογός μας δεν αντιμετώπισε (ευτυχώς) σοβαρά προβλήματα σε σχέση με τις συνθήκες φοίτησης των παιδιών.
Καθ’ όλη την διάρκεια της σχολικής περιόδου είχαμε άριστη συνεργασία με τη διεύθυνση και το σύλλογο των διδασκόντων  καθώς επίσης και με το 15/μελές συμβούλιο των  μαθητών μας,

Παράλληλα προγραμμάτισε και διεξήγαγε με επιτυχία,  τις παρακάτω δράσεις:
ü       Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και την χορήγηση στο μαθητή κάθε τάξης που κέρδισε το φλουρί μίας δωρο-επιταγής των είκοσι ευρώ.
ü      Ενημερωτική συζήτηση με θέμα: AIDS και τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα
ü      Το καθορισμένο των τελευταίων χρόνων πάρτι των μαθητών  στο χώρο του   σχολείου.      
ü      Τη  συγκέντρωση τροφίμων για τους απόρους της περιοχής μας
ü       Συμμετοχή στην εκδήλωση αποφοίτησης του Λυκείου και προσφορά αναμνηστικής φωτογραφίας εκ μέρους του συλλόγου μας και διοργάνωση  ενός μικρού μπουφέ προσφορά από τα μέλη του συλλόγου  για το αποχαιρετιστήριο κέρασμα.
ü      Προσφέραμε τρείς μπάλες (ποδοσφαίρου, βόλεϊ, και μπάσκετ), για τις ανάγκες των μαθητών του Λυκείου στο μάθημα της γυμναστικής.
ü      Ζητήσαμε από τον εκπρόσωπο  της φαρμακευτικής  εταιρείας PHARMATHEN χρηματική ενίσχυση για την 5/θημερη  εκδρομή και μετά από συνεννόηση μας χορηγήθηκε το ποσό των τριακοσίων ευρώ (300 €)

Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς είχαμε:
ü      Συνάντηση με το Νέο Δ,Σ     της Ένωσης γονέων     Παλλήνης, όπου  συζητήσαμε για τις συνθήκες φοίτησης των παιδιών μας και το πρόβλημα της σχολικής μεταφοράς σε ορισμένα σχολεία.
ü      Συνάντηση με Ε΄ ΕΛΜΕ ΑΝΑΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ  καθώς επίσης και με την  ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ  του Δήμου Παλλήνης,    με θέμα τη μεταφορά των μαθητών

Στη Γ.Σ. της Τετάρτης 12 Δεκεμβρίου 2012,  θα σας δώσουμε όσες επιπλέον πληροφορίες και διευκρινίσεις χρειάζεστε, ενώ θα θέλαμε να ακούσουμε και τις δικές σας σκέψεις για τα θέματα που σας απασχολούν.
Οι ώρες διεξαγωγής των εκλογών είναι 11:30 – 14:30

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

ΕΣΟΔΑ
2011-2012
ΕΞΟΔΑ
2011-2012
ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ
ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΟ Δ.Σ.
   Αποθεματικό προηγούμενου Δ.Σ.
345,78 €


Συνδρομές
917,00 €


Χορηγίες (PHARMATHEN)
300,00 €


ΣΥΝΟΛΟ
1.562,78 €
1.182,18 €
380,60

Κατά την ανάληψη της θητείας του συλλόγου μας είχε αποθεματικό  345,78 και σήμερα έχουμε υπόλοιπό το ποσό  380,60 €
Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ θέλουμε να πιστεύουμε, ότι απ’ όλους σας εκτιμήθηκε το έργο μας, πράγμα που φαίνεται από την συμμετοχή σας στις δραστηριότητες, που σας καλέσαμε να συμμετάσχετε και ευχόμαστε στα μέλη του νέου  Δ.Σ. να αυξήσουν τις δραστηριότητες τους προς το καλό των παιδιών μας και την διατήρηση της καλής φήμης του συλλόγου μας στην τοπική μας κοινωνία

ΓΙΑ  ΤΟ  Δ. Σ.
       Η  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           Η  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 ΖΩΗ  ΣΧΟΡΕΤΣΑΝΙΤΗ                                ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ  ΚΟΝΤΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ





Ο σύλλογός μας  βρίσκετε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στους γονείς των μαθητών του 1ου Λυκείου Παλλήνης, ότι η συγκέντρωση των τροφίμων  που έγινε στις 7 και 10 Δεκεμβρίου 2012, στο χώρο του Σχολείου, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.
Ομοίως ευχαριστούμε όλους τους γονείς που πρόσφεραν τρόφιμα, για την ανακούφιση των απόρων της περιοχής μας και τους μεταφέρουμε τις ευχαριστίες  και τις ευχές  του Πρωτοπρεσβύτερου (Ανδρέα Κωστόπουλου)  του Ιερού Ναού - Αγ. Τρύφωνα- Παλλήνης,  με την φροντίδα του οποίου θα μοιραστούν τα τρόφιμα σε άπορες οικογένειες της ενορίας.
Εύχομαι σ’ όλους, καλές γιορτές και ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος και ειδικά στον Λυκειάρχη μας, ο θεός να του δίνει δύναμη και υπομονή να αντιμετωπίζει τα προβλήματα που του δημιουργούν αστάθμητοι παράγοντες στην εκτέλεση των καθηκόντων του. 
    
                                 Για  το  Δ.Σ

    Η  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ζωή Σχορετσανίτη                       Ευαγγελία Κόντου