Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Αισιοδοξία για ομαλή έναρξη της σχολικής χρονιάς στο 1ο Λύκειο Παλλήνης.

Σε πλήρη απαρτία των μελών του Δ.Σ. πραγματοποιήθηκε η συνάντηση με τον νέο Διευθυντή του 1ου Λυκείου Παλλήνης.

Παρά τον διάχυτο προβληματισμό που επικρατεί σε όλους τους γονείς για το αν η φετεινή σχολική χρονιά θα έχει ομαλή πορεία, δεν πρέπει να προσπεράσουμε την πολλή σοβαρή οργανωτική προσπάθεια που είδαμε ότι  έχει γίνει από τον νέο Διευθυντή και τους καθηγητές του σχολείου όλο το προηγούμενο διάστημα.
 
Ο κ. Βασίλης Μπουντουβάς έχει μια πλούσια εκπαιδευτική και κυρίως διοικητική εμπειρία μιας και ήταν για πολλά χρόνια Διευθυντής στο 1ο Λύκειο Γέρακα το οποίο αποτελεί ένα από τα πιο καταξιωμένα σχολεία της Αν. Αττικής. Να του ευχηθούμε ανάλογη πορεία και στο σχολείο μας.  

Αυτό που μπορούμε να μεταφέρουμε τώρα στα μέλη του Συλλόγου μας, είναι ότι δεν θα επιβαρυνθούν ούτε ένα ευρώ όσον αφορά στην προμήθεια εκπαιδευτικού υλικού και ότι δεν θα υπάρξουν κενά στην αρχή της σχολικής χρονιάς παρά την συνταξιοδότηση αρκετών καθηγητών.

Έχουν ενισχυθεί τα μέτρα ασφάλειας στην πρόσβαση του σχολείου και θα προστεθεί επιπλέον αίθουσα διδασκαλίας (14η) στις ήδη υπάρχουσες.

Μείνετε κοντά στο Δ.Σ. του Συλλόγου για να μπορέσουμε να πετύχουμε σε όλους τους στόχους που θα μπουν στις επόμενες ημέρες.

Συνάντηση Συλλόγου Γονέων 1ου Λυκείου Παλλήνης με τον νέο Διευθυντή κ. Β. Μπουντουβά.

Σήμερα Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου στις 19:00, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση γνωριμίας των μελών του Δ.Σ. του  Συλλόγου Γονέων 1ου Λυκείου Παλλήνης, με τον νέο Διευθυντή κ. Β. Μπουντουβά. 
Ακολουθεί η πρόσκληση που μας εστάλη για την έναρξη της σχολικής χρονιάς την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου.