Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Συγκέντρωση των τροφίμων σε άπορες οικογένειες που υποσιτίζονται λόγω οικονομικής κρίσης.

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Αγαπητοί γονείς,
Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων  του 1ου Λυκείου Παλλήνης,  αξιολογώντας τα αποτελέσματα των προηγούμενων δράσεών μας για την συγκέντρωση τροφίμων για τους άπορους κατοίκους της περιοχής μας και την ανταπόκριση που δείξατε στο κάλεσμα αυτό,εκτιμά και πάλι, ότι, είναι επιτακτική ανάγκη για όλους μας να βοηθήσουμε εν όψει  των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, τους συνανθρώπους μας που στερούνται τα βασικά για την επιβίωση τους και οι οποίοι δυστυχώς – συνεχώς αυξάνουν.
Σας καλούμε  και πάλι να δείξετε την ευαισθησία σας, που θα απαλύνουν τον πόνο αυτών των ανθρώπων και να προσφέρετε σε τρόφιμα ότι εσείς κρίνετε σκόπιμο, συμβάλλοντας αποτελεσματικά στην πρωτοβουλία αυτή του συλλόγου μας.
Σημειώνουμε, ότι αντίστοιχες δράσης γίνονται από πάρα πολλούς συλλόγους, πολλοί από τους υπεύθυνους των οποίων, μας συμβουλεύονται για τον τρόπο που οργανώσαμε την συγκέντρωση των τροφίμων και τις Κοινωνικές Ομάδες στις οποίες τα διαθέσαμε.

            Η  συγκέντρωση των τροφίμων θα γίνει:
 Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή 18, 19 και 20 Δεκεμβρίου 2013 και  ώρα 8:00 -10:00,  στο χώρο του σχολείου,  από τα μέλη του συλλόγου μας, που  θα παραλάβουν τα  τρόφιμα  με σκοπό να δοθούν σε άπορες οικογένειες που υποσιτίζονται λόγω οικονομικής κρίσης.
Σας παρακαλούμε θερμά να συνεισφέρετε,  στα όρια των δυνατοτήτων σας (τρόφιμα), για την εκπλήρωση αυτού του σκοπού.

                                   ΤΟ   Δ.Σ  ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ