Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Ευχαριστήριες Επιστολές Μαθητών μας


11.4.2013 Παλλήνη
Αξιότιμε κύριε Σακκά,
Όλοι οι μαθητές του 1ου Γενικού Λυκείου Παλλήνης σας εκφράζουμε τις ευχαριστίες και τη χαρά μας για την ομιλία που μας παραχωρήσατε, στα πλαίσια ενημέρωσης σχετικά με τον αλκοολισμό και τα ναρκωτικά. Η παρουσίασή σας αποτέλεσε ώθηση της σκέψης και των προβληματισμών μας και οδήγησε σε βασικά συμπεράσματα. Σταθήκαμε σε σημεία της ομιλίας σας,των οποίων η αξία θα φανεί στη διάρκεια της ζωής μας.
Πράγματι , επικεντρωθήκαμε στο ότι ο εγκέφαλος αποτελεί τον τελειότερο υπολογιστή , με ανυπολόγιστες δυνατότητες, που όμως αδυνατεί να κάνει απεγκατάσταση προγραμμάτων-συνηθειών στα οποία έχουμε προσαρμοστεί.Αυτό συνεπάγεται πως οι μη παραγωγικές συνήθειες, όπως η κατανάλωση αλκοόλ, η χρήση ναρκωτικών ή το κάπνισμα, ως προγράμματα εγκατεστημένα στον εγκέφαλο,εγκλωβίζουν το άτομο σε καταστάσεις από τις οποίες σπάνια καταφέρνει να απαλλαγεί. Είναι λοιπόν δική μας ευθύνη η προσοχή των προγραμμάτων που εγκαθιστούμε και εκτιμάμε βαθιά τα ερεθίσματα που μας δώσατε ώστε να προσεγγίσουμε το ζήτημα με σύνεση.
Η παρουσία σας μας τίμησε και σας βεβαιώνουμε πως το δικό μας κέρδος μετά την ομιλία είναι μεγάλο.
Σας ευχαριστούμε
οι μαθητές του 1ου ΓΕΛ Παλλήνης


Οι μαθητές του 1ου Λυκείου Παλλήνης  θα ήθελαν να ευχαριστήσουν το ΚΕΕΛΠΝΟ(Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων) για την παρουσίαση και ενημέρωση που πραγματοποιήθηκε στο σχολείο στις  5.4.2013, σχετικά με τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα. Αναγνωρίζουμε τη σπουδαιότητα του περιεχομένου που παρουσιάστηκε και εκτιμούμε βαθιά την προσπάθεια που έγινε από πλευράς του αρμόδιου μέλους για την ομιλία.
Ο τρόπος παρουσίασης κέρδισε το ενδιαφέρον όλων μας και αναμφίβολα οι συμβουλές που δόθηκαν αποτελούν οδηγό για την προστασία της υγείας και της ζωής μας. Ο προβληματισμός και η σκέψη των νεανικών μας προσωπικοτήτων κινητοποιήθηκαν σε μεγάλο βαθμό και αξιολογήσαμε πιο ώριμα και συνετά την ύπαρξη βασικών παραμέτρων, που αφορούν  κάθε  άτομο με ενεργή σεξουαλική ζωή. Θεωρούμε πως μας ωθήσατε να μάθουμε , να κρίνουμε και να εκτιμήσουμε εν τέλει την ίδια μας τη ζωή, που σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να τεθεί σε κίνδυνο.
Σας    ευχαριστούμε
οι μαθητές του 1ου ΓΕΛ Παλλήνης