Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου συμμετέχουν όλοι οι γονείς στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη ισχυρού Δ.Σ.

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου από τις 12:00 μέχρι τις 17:00 θα διεξαχθούν οι αρχαιρεσίες του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Λυκείου Παλλήνης.

Ομόφωνα στο Δ.Σ. της 6ης Ιουνίου 2011, είχαμε αποφασίσει  να προχωρήσουμε σε νέες αρχαιρεσίες αν και η θητεία του Δ.Σ. ολοκληρώνεται με την λήξη της φετινής σχολικής χρονιάς. 

Στην τελευταία Γενική Συνέλευση της Ένωσης Γονέων συζητήθηκε και το θέμα του ορίου του 1/3 των ψηφισάντων, το οποίο εμείς δεν μπορέσαμε να προσεγγίσουμε στις αρχαιρεσίες στις 8-2-2011.

Αντί 93 γονέων που ήταν το ελάχιστο όριο, εψήφισαν μόλις 60. Επειδή δεν είμαστε το μοναδικό σχολείο και επειδή αυτό δεν  θα μπορούσε να επιλυθεί παρά μόνο με επαναληπτικές εκλογές, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στη διενέργειά τους.


Παρακαλούνται λοιπόν όλοι οι γονείς να έρθουν μαζικά και να ψηφίσουν για την ανάδειξη των συλλογικών οργάνων του σχολείου μας. Οι καιροί περισσότερο από ποτέ μας θέλουν όλους μαζί γιατί τα δύσκολα δυστυχώς είναι μπροστά μας και δεν περισσεύει κανείς.

Ο Πρόεδρος

Κ. Ρίπης 
 
Διαβάστε την εκλογοαπολογιστική επιστολή  που εστάλη στα μέλη του Συλλόγου μας από τις 21/11/2011 και τιμήστε με την ψήφο σας τους γονείς που είναι υποψήφιοι.  

Μπορείτε να κατεβάσετε το ψηφοδέλτιο και από εδώ σε μορφή .pdf