Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Το αποκριάτικο ξεφάντωμα του 1ου Λυκείου Παλλήνης.

0 Σύλλογος των Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Λυκείου Παλλήνης, σε συνεργασία με τους μαθητές της Γ ' τάξης διοργάνωσε « Αποκριάτικο ΠΑΡΤΥ» την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Λυκείου.
Ένας από τους σκοπούς της εκδήλωσης ήταν και η οικονομική ενίσχυση της 5θήμερης εκδρομής της Γ ' τάξης. 
 
Η προσέλευση ήταν μεγάλη (ξεπέρασε τα 160 παιδιά) και από τις τρεις τάξεις του Λυκείου. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που σαν Σύλλογος Γονέων συνεισφέραμε σ' αυτή τη βραδυά χαράς και κεφιού των παιδιών σε συνεργασία με τον Σύλλογο εκπαιδευτικών του Σχολείου που μας εμπιστεύθηκε την υλοποίηση της εκδήλωσης.
Ξεπεράσαμε τα πολλά μη και μήπως που ακούγονταν από πολλές πλευρές, κυρίως εκτός σχολείου για την μη πραγματοποίηση της εκδήλωσης, και με άριστη συνεργασία με τους μαθητές του 15μελούς, του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και την παρουσία των καθηγητών κ. Σκιάνη και Αλεξανδρίδη, ολοκληρώθηκε ένα πάρτυ πραγματικά αποκριάτικο. 
Η παρουσία των γονέων ήταν ΑΠΟΥΣΙΑ και αυτό παρά την ανακοίνωση που τους εστάλη με την οποία τους παρακαλούσαμε να πλαισιώσουν την εκδήλωση έτσι ώστε να αποβεί επιτυχής και κυρίως ασφαλής για τα παιδιά μας.
Οι μαθητές λοιπόν πήραν άριστα γιατί επέδειξαν ωριμότητα μεγάλων και γιατί απέδειξαν ότι δικαιούνται ακόμη περισσότερα, Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Θα είμαστε δίπλα τους σε νέες πρωτοβουλίες και ελπίζουμε να ξεκουνήσουμε και τους γονείς, μέλη του Συλλόγου μας, σε επόμενες εκδηλώσεις που ετοιμάζουμε.
Και του χρόνου καλύτερα.