Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Ασφάλεια Ατυχημάτων των Μαθητών μας


Παλλήνη 12/3/2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Θέμα: Ασφάλεια Μαθητριών/ Μαθητών του Σχολείου σας.

Με πρωτοβουλία του Συλλόγου μας στα πλαίσια της δράσης «Αλληλεγγύη για Παιδιά & Γονείς», οι Μαθήτριες και οι Μαθητές του 1ου Λυκείου Παλλήνης είναι ασφαλισμένοι με Ομαδικό ασφαλιστήριο για ατυχήματα, μέχρι τέλος της Σχολικής χρονιάς.
Το ατύχημα είναι η 1η αιτία κινδύνου για τις Μαθήτριες/Μαθητές στην Ελλάδα. Πολλά ατυχήματα γίνονται στο Σχολείο αλλά και στις δραστηριότητες που οργανώνονται επίσημα από το Σχολείο (εκδρομές, επισκέψεις κλπ). Η προστασία ισχύει και κατά το χρόνο μετάβασης και επιστροφής από το Σχολείο κατά την παραμονή στο Σχολείο και κατά τη διάρκεια συμμετοχής τους σε εκδρομές, εκδηλώσεις και άλλες δραστηριότητες που γίνονται κάτω από την επίβλεψη της Διεύθυνσης του Σχολείου σας.
Η παραπάνω κάλυψη δεν θα μπορούσε να γίνει αν δεν υπήρχε η οικονομική υποστήριξη του ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΥ ΑΟ, μετά την πρωτοβουλία του Προέδρου της ομάδας κ. Παναγιώτη Μερτύρη.             Στην δύσκολη οικονομική εποχή που ζούμε η κίνηση  του κ. Μερτύρη για την βελτίωση της ασφάλειας των Παιδιών μας δείχνει την ιδιαίτερη ευαισθησία του προς τους νέους της πόλης μας και γι΄ αυτό τον ευχαριστούμε πάρα πολύ.   Περιμένουμε ανάλογες πρωτοβουλίες και από άλλους συμπολίτες μας.              

                                                                                                                                                                
Ο Πρόεδρος                                                                     Η Γραμματέας 
Καρανίκας Απόστολος 6977459457   Κόντου- Μάνεση Ευαγγελία 697342501

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου